Ecma International Home
  What is Ecma
contact us
Ecma Site Map 

Ce este Ecma International

Ecma International este o industrie asociaţie zasnovalosya în 1961 an şi devotat standartizatsiyi tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) i Consumer Electronics (CE). de Istorie

Ecma obiective sunt:

  • Pentru a dezvolta, în colaborare cu vidpovidnimi naţionale, europene şi organizaţiile internaţionale de standardizare şi rapoarte tehnice, în scopul de a facilita şi de informare standartizatsiyi şi tehnologiile de comunicare (TIC) i Consumer Electronics (CE).
  • Încuraja utilizarea corectă a standardelor, face navkolishnye a impactului asupra mediului în care se aplică duhoarea.
  • Pentru a posta tsih standarde şi rapoarte tehnice în publicaţii electronice şi tipărite vihlyadi sunt gratuite kopiyuvatisya zatsikavlenimi toate părţile, fără restricţii.

De peste patruzeci de ani Ecma ţinând seama de o parte activă în lume de către standartizatsiyi în tehnologia informaţiei şi telecomunicaţii. Mai mult de 400 Standarde Ecma şi tehnice Rapoarte de 100 CALITATE fiscală ridicată, au fost publicate mai mult de 2/3 din yakih Au fost, de asemenea, priynyati ca standardele internaţionale şi / sau rapoarte tehnice.

Structura organizationala Cu Ecma un apartament simplu: tehnica de lucru vikonuyetsya komitetami tehnice, precum şi rezultatele acestei activităţi pot bootie prezentat de două ori pe an, la Adunarea Generală a aprobat pentru publicare.

Procedurile de Ecma constau dintr-un set de legi , regulamente şi coduri de conduită în produsele alimentare de brevet şi de cerere de brevet legate de acordarea de licenţe şi formularul de declaraţie (disponibil aici, în format Word şi aici, în format PDF).

De brevet de inventie politicii de standarde Ecma a aprobat la 03 decembrie 2009, BI, de asemenea, poate solicita să istoric codul de conduită în produsele alimentare de brevet .

17 iunie 2010 a Adunării Generale a Ecma shvalila experimental politiku drepturi de autor software-ul . Această politică se aplică Ecma TC39.

În iunie 2011, Ecma International vidznachila lui "Golden Jubilee", în Divonne în organizarea de 101 şi de Adunarea Generală. Într-adevăr, asociaţia noastră a intrat oficial în existenţă, în Adunarea Constituantă, care a avut loc 17 iunie 1961. BI poate şti acest prezentări de bază, a avut loc sub o ora de această sărbătoare.

Cinci categorii de membri pentru a asigura participarea shirokoyi promislovosti şi organizaţiile interesate în Ecma.

Alăturaţi-vă Ecma uşor.

PS1: "Istoria şi Regulamentul de Ecma politică a brevetelor" Prezentarea este disponibila aici fisierele audio pot fi. aici .

Back Back

 

 

 

 

 
 
only search Ecma International

Level A conformance icon, 

          W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0